skip to Main Content

100 kr. om måneden kan blive til en formue på sigt

Personligt har jeg valgt at sprede mine investeringer ud over forskellige former og platforme. Men der er én investeringsform som er mere sikker og stabil end de andre, og som jeg selv benytter i stor grad – Crowdlending.

Kort fortalt går Crowdlending ud på at du, via en låne-portal og forskellige låne-udbydere, låner dine penge ud til private og virksomheder. Når pengene bliver betalt tilbage hver måned, tjener du penge på renterne. Nemt og enkelt.

Når jeg investerer i lån, benytter jeg platformen Mintos, som er den største i verden, og som tilbyder “Buy-Back Garanti”. Det betyder at hvis en person ikke kan eller vil betale sine afdrag på lånet, så køber Mintos lånet tilbage af dig. Og så tilbyder de auto-invest, som geninvestere pengene for dig, når lån bliver betalt tilbage. Så du kan tjene penge på autopilot.

Bliv millionær for 100 kr. om måneden

Man behøver ikke investerer kæmpe beløb for at tjene lidt penge, da selv små beløb over tid kan blive til mange penge.

De fleste af os kan finde 100 kr. om måneden i vores budget, og hvis man sætter dem ind på sin Mintos-konto hver måned, så løber det op i mange penge på sigt.

Lad os tage et par eksempler, hvor jeg benytter et afkast på 10% om året, hvilket er meget normalt med crowdlending. Mit eget afkast ligger på lidt over 11%.

100 kr. om måneden i 10 år.

Sætter du 100 kr. ind på din mintos-konto hver måned, så har du, med renters rente, 19.384,28 kr. stående om 10 år. Det er et afkast på 7.284,28 kr.

Afkast efter 10 år

100 kr. om måneden i 25 år.

Forsætter du med de 100 kr. om måneden i 25 år, vil beløbet stige til 119.099,94 kr. Det er et afkast på 88.999,94 kr.

Afkast efter 25 år

100 kr. om måneden i 50 år.

Lad os tage endnu et eksempel: 100 kr. om måneden i 50 år. Nu bliver det rigtig sjovt. For med en investering på 60.100 kr., vil du ende med hele 1.408.429,32 kr. Det er et pænt afkast og et godt tilskud til pensionen.

Afkast efter 50 år.

Konklusion: Lidt har også ret

Man behøver ikke være top-investor for at tjene gode penge. Lidt har altså også ret. Man skal dog huske på at man bliver beskattet at sine rente-indtægter, og det har jeg ikke taget med i beregningerne.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *